18/06/2019

Em vaig despertar quasi a les 13h després dhaver dormit poc menys de 6 hores. Entre la llum del Sol i la mitja ressaca no vaig poder dormir més, tot i que millor, perquè aquell dia hauria d'anar a dormir aviat per l'endemà ja marxar cap a Koh Samui. Com cada matí em...

17/06 Tercer dia a Koh Phangan: Full Moon Party

Em vaig despertar a les 8 del matí en el dia de la Full Moon Party, motiu principal per al que havia anat a Koh Phangan tot i que evidentment l'illa i el resort m'estaven agradant molt. M'hi hauria quedat mesos en aquella habitació on cada vegada que girava el cap...

16/06 Segon dia a Koh Phangan

Em vaig despertar cap a les 6h després d'haver passat probablement la millor nit des de que era a Tailàndia. Tot i que només vaig dormir 6 hores les vaig dormir molt be. El tema és que a mi la llum del dia em molesta força per dormir i em desperta, i a diferència...

14/06 Tercer dia a Koh Tao

A les 4 ja estava despert suposo que per haver dormit unes hores i no aguantar mes la calor. Ja m'estava be aixercar-me a aquesta hora perquè era quan Internet anava millor i amb diferència, de fet per la nit era l'únic moment en què em podia connectar des del...

13/06 Segon dia a Koh Tao. Illa de

Em vaig despertar a les 6 del matí després de dormir les 8 hores de rigor però despertant-me per la nit mes vegades del que seria normal degut suposo a la calor. Tot i el ventilador la calor és terrible, de fet quasi que l'aire del ventilador és calent. Em vaig...

Arribada a Barcelona

Sortia l'últim vol que agafaria en aquest viatge, el 15e, i que ja em deixaria a Barcelona. Era la primera vegada que viatjava amb Norwegian i no tenia ni idea de com era el servei. Ja no em quedava menjar, així que esperava que tot i ser una low-cost, almenys un got...

Escala a l’aeroport de Fort Lauderdale

Ja havia començat el trajecte de tornada a casa finalitzant així el viatge mes llarg que havia fet fins aleshores, concretament estava en el 80e dia de viatge i encara en quedava un. Ja era 11 d'agost a les 6 del matí, havent avançat una hora al rellotge. El vol va...

Onzè dia a Perú: de camí a Lima

Jo com sempre em vaig despertar quasi el primer, pero en aquella ocasió hi havia la parella que havia arribat el dia anterior i que semblava que aquell dia tenien excursió perquè ells ja estaven desperts i ocupant el lavabo i la cuina. Així que vaig tornar al llit a...

Desè dia a Perú: Machu Picchu

Teníem previst marxar a ales 5 del matí per anar a comprar els bitllets de l'autobús que ens portaria des de Aguas Calientes al Machu Picchu. Segons totes les informacions era millor anar-hi a aquella hora per evitar cues quilomètriques. A aquella hora també n'hi...

Nove dia a Peru: de cami a Aguas Calientes

Em vaig despertat cap a les 6h per dutxar-me, prendre el cafè i escriure el diari. Tenia temps almenys fins les 8h que havíem quedat per anar a preguntar com estava el tema del transport a Ollanta. Aquell primer dia al Mila's House estava molt be ja que teniem tota...

error: Content is protected !!