14/06 Tercer dia a Koh Tao

A les 4 ja estava despert suposo que per haver dormit unes hores i no aguantar mes la calor. Ja m'estava be aixercar-me a aquesta hora perquè era quan Internet anava millor i amb diferència, de fet per la nit era l'únic moment en què em podia connectar des del...

13/06 Segon dia a Koh Tao. Illa de

Em vaig despertar a les 6 del matí després de dormir les 8 hores de rigor però despertant-me per la nit mes vegades del que seria normal degut suposo a la calor. Tot i el ventilador la calor és terrible, de fet quasi que l'aire del ventilador és calent. Em vaig...

12/06 De camí a Koh Tao

A les 4 em despertava ja que volia sortir a les 5:45h, doncs a les 7 sortia el bust cap a Surat Thani des d'on agafaria el ferry. Com cada matí em vaig prendre el cafè mentre escrivia el diari i mirava correus i una mica de finances, em dutxava, ho preparava tot i a...

11/06/2019 De camí a Krabi Town

Em vaig despertar a les 5:30h després d'haver dormit només 5 hores per no tenir prou son la nit anterior. Tot i així em vaig despertar prou be suposo que per no portar cansament acumulat. Aquest dia aniria cap a Krabi Town on només hi passaria una nit ja que l'endemà...

Arribada a Barcelona

Sortia l'últim vol que agafaria en aquest viatge, el 15e, i que ja em deixaria a Barcelona. Era la primera vegada que viatjava amb Norwegian i no tenia ni idea de com era el servei. Ja no em quedava menjar, així que esperava que tot i ser una low-cost, almenys un got...

Escala a l’aeroport de Fort Lauderdale

Ja havia començat el trajecte de tornada a casa finalitzant així el viatge mes llarg que havia fet fins aleshores, concretament estava en el 80e dia de viatge i encara en quedava un. Ja era 11 d'agost a les 6 del matí, havent avançat una hora al rellotge. El vol va...

Onzè dia a Perú: de camí a Lima

Jo com sempre em vaig despertar quasi el primer, pero en aquella ocasió hi havia la parella que havia arribat el dia anterior i que semblava que aquell dia tenien excursió perquè ells ja estaven desperts i ocupant el lavabo i la cuina. Així que vaig tornar al llit a...

Desè dia a Perú: Machu Picchu

Teníem previst marxar a ales 5 del matí per anar a comprar els bitllets de l'autobús que ens portaria des de Aguas Calientes al Machu Picchu. Segons totes les informacions era millor anar-hi a aquella hora per evitar cues quilomètriques. A aquella hora també n'hi...

Nove dia a Peru: de cami a Aguas Calientes

Em vaig despertat cap a les 6h per dutxar-me, prendre el cafè i escriure el diari. Tenia temps almenys fins les 8h que havíem quedat per anar a preguntar com estava el tema del transport a Ollanta. Aquell primer dia al Mila's House estava molt be ja que teniem tota...

error: Content is protected !!