Per la tarda l’Emma va sortir al pati quan justament venien en Chicho, la Lola i dos amics d’en Chicho. Al veure a l’Emma li va dir si volíem anar a casa seva, cosa que vàrem fer.

Només arribar ja ens va donar una cervesa. Els amics eren coneguts de la secundària tot i que no ho vaig acabar d’entendre ja que després vaig saber que la noia era del 85 i en Chicho del 78. En qualsevol cas es veien bona gent i simpàtics. Tenien una nena petita, de ni tan sols un any.

Vam seure tots a la taula, en Chicho va treure una botana, que és un plat amb formatge, pernil i a vegades xile, i mes cerveses. Em van preguntar d’on era, sobre el viatge, etc. El noi em va preguntar sobre el Barça i fins i tot sobre Catalunya i el fet de que nosaltres també parlàvem català. Se’l veia mes tímid que la noia però mes interessat en saber mes coses, per lo que em va fer vàries preguntes que evidentment jo vaig estar encantat de respondre i explicar.

I així vam estar xerrant, menjant i sobretot bevent fins cap a les 12 de la nit que l’Emma ja s’estava adormint i em va dir que jo digués que ja marxàvem. No sabia ben be perquè volia que ho digués jo, però en qualsevol cas ho vaig dir. En aquell moment acaben de posar el karaoke havent cantat dues cançons, però quan ja m’aixecava per dir que marxàvem va començar a sonar una cançó que a l’Emma li agradava i em va dir que ens esperéssim a que acabés. Greu error, doncs en Chicho va aprofitar per posar-me un whisky triple. Quan l’Emma el va veure es va quedar amb una cara que li vaig haver de dir que en el fons era culpa seva, doncs ja estàvem marxant. resignada ens vam quedar. Jo la veritat és que encara no tenia massa ganes de marxar, per lo que tampoc m’hi esforçava massa. I així vam seguir bevent i cantant.

Al cap d’uns 30 minuts mes em vaig acabar el whisky i ja si que ens vam aixecar per marxar. Entre tots ens van dir que ens quedéssim una estona mes i aleshores l’Emma em va fer uns copets a l’esquena com dient-me, digues que no, copets que tothom va veure dient tots a la vegada: Mira es ella la que quiere irse!!!

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: