Em vaig despertar a les 23h encara del dia anterior i plovia a ots i barrals des de ja feia estona, doncs mentre dormia ja havia escoltat la pluja. Vaig desfer una mica la maleta i em vaig fer un cafè, que aquí seria molt mes còmode que a l’hotel de Bangkok per ser l’habitació 3 vegades mes gran, tenir tasses i nevera. Vaig mirar Google Maps per situar-me be a l’illa, mirar com anar a la platja o per quins camins anar per veure la part de l’illa mes rural. No vaig aguantar massa, doncs encara tenia son per lo que cap a les dues em vaig tornar a adormir fins les 6:30h, hora que ja ha sortit completament el sol i a menys que tingui molta son sempre m’acaba despertant. De totes maneres ja havia dormit les hores necessàries tenint en compgte que la nit anterior havia dormit poc.

La sorpresa, seguia plovent a bots i barrals i això que ja feia 12 hores que plovia sense parar, i de fet no semblava que hagués de parar, doncs els núvols es veien molt espesos i fins i tot es veia boira a la muntanya que hi havia molt a prop darrere l’hotel. Ja sabia que això podria passar però no imaginava que la pluja fos tant intensa i durant tantes hores. La veritat és que no tenia ni ganes de sortir amb tanta pluja tot i que portava un bon impermeable.

Vaig aprofitar per posar-me al dia amb el diari ja que els últims dies hi havia pogut dedicar poca estona cada dia. cap a les 10 del matí seguia plovent molt i ja perdia l’eperanca de poder fer res de profit aquell dia.

Cap a les 11:30h va parar una mica i vaig aprofitar per sortir, tot i que semblava que en qualsevol moment hi tornaria amb força. De moment no em preocupava massa perque tot just era el primer dels 4 dies que estaria a l’illa, i si l’endemà seguia plovent ja segur que sortiria fos com fos. L’habitació de l’hotel era molt gran i còmode i per un dia que em quedés a l’habitació fent feina o buscant informació tampoc passava res, portava dues setmanes a tope i també havia de descansar una mica de tant en tant.

Aquesta vegada ja no vaig ser novato amb el menjar perquè vaig veure un restaurant quasi al costat de l’hotel on tenien plats molt similars al que havia demanat el dia anterior pero ja preparats per endur-se. El preu, 20 bats, 0,57€, 5 vegades menys que el del dia anterior i quasi era el mateix. Tenint en compte que es posaria a ploure en qualsevol moment vaig comprar-ne un per menjar mes tard a l’habitació.

Vaig passejar una estona en direcció contrària a la del dia anterior per veure mes la zona. Moltes cases eren de fusta, de fet just al costat del meu hotel n’estaven fent una els que semblaven que serien els propietaris. De moment no vaig intentar arribar a la platja ja que era evident que aquest dia la posta de sol seria impossible de veure.

Com ja havia vist, la majoria de persones de la zona eren musulmanes, de fet ja des de l’habitació havia escoltat els típics càntics que fan durant l’oració, doncs la mezquita estava a uns 20 metres de l’hotel. A part de la carretera principal, si és que se’n pot dir carretera, tots els altres carrers eren de sorra, de fet no hi havia ni voreres, tot era fang i gespa, una illa quasi tota parc natural i amb molt pocs habitants. Impactava fins i tot veure com era la vida en aquesta illa.

Cap a les 13h va començar a ploure i vaig tornar a l’hotel per menjar el plat preparat que havia comprat que tenia molt bona pinta i de fet feia ja quasi 24 hores que no menjava ja que havia dormit moltes hores per a recuperar la son endarrerida. No tenia massa clar com estaria el plat pels 20 bats que havia costat, pero estava realment bo i res a envejar al plat del dia anterior que havia costat 5 vegades mes. Ja tenia clar que no tornaria mes a aquell restaurant. No entenc aquestes coses, preus tant alts per la zona sense tenir res massa especial, doncs l’únic que fan és que no hi tornis mes, de fet quan hi vaig estar era jo l’únic, senyal de que no deu tenir massa clients.

Em vaig menjar el plat preparat on hi havia mes menjar del que realment semblava, doncs estava dins la caixa for-a comprimit i vaig fer la migdiada una hora.

Per la tarda va ploure amb molta for-a i ja no vaig sortir, només pels voltants de l’hotel o a la terrassa, doncs tot i ser només una segona planta tenia unes bones vistes a la muntanya. Va ser un dia que vaig aprofitar per treballar, avançar amb el diari i conèixer una mica mes l’illa amb la informació que tenia ja guardada de Wikitravel.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: