Com ja he dit varies vegades, moures per PR en transport public es entre dificil i impossible, i saps quan surta de l hotel pero mai quuan arribaras al desti. Anar a aguadilla no podia ser una excepcio, pero tenint en compte lo comentat, va anar molt be.

Cap a les 6 del mati vaig trucar, per consell de l eric, a la central de guaguas la sultana, aixi, en comptes d haver d anar fins a rio piedras, per $4 mes em venien a buscar a plaça colon, a dues ills de l hotel. Aixi que vaig trucar pero fins a la tercera ni em varen contestar, no cal que digui que ja creia que hauria d agafar un taxi per $150. Pero oer sort varen contestar i varem quedar a les 8. Crec recordar que aquell era el prkmer dia que anava amb temps, potser perque savia que mes valia no aribar tard, perque sino ja no se si passaven mes cuagues, suposo que no. Aixi que a les 7:30 ja era a plaça colon a 30° i sense cap ombra, a ple sol. La guagua va arribar a les 8:30, que jo ja esrava apunt de la lipotimia pero sem va passr de cop al veure que parava, baixava el xofer i deia: Guillem? Si! Perfecte, arribaria a Aguadilla! El preu em varen dir queserien $22 pero va ser $25, suposo que per la maleta.  Aig pujar, pero abans donant-me un petit cop alcap i jna noia fent aixz! Ja era quasi plena i cap a Aguadilla

Vam tardar meñys delbquevesperava, fent çarada u tot, unes 2h i mitja. Com ja esperava no em va deixaf massa a prop d on havka llogat la habitacio. Mirant a google maps em deia que hi havia uns 4km, i tenint en compte que no hi havia transport publuc, taxis no en veia i uber no sabia com anaria, doncs vaig decidir anar caminant, tital era una hora i ja ho havia fet a Carolina en pitjors condicions (sense aigua i per autopista). Aixi que a caminar, de passada feia exercici i veia ja el poble.

Efectivamebt vaig tardar una hoa llarga, que jint amb la calor en semblaven 3. Amb les indicacions d arribada  va costar una mica trobar la casa, alla no tenen numeros i tot va per referebcies, que si una casa aqui, que si aquell local alla, i t has danar fent la idea d on es la casa, que junt amb les fotos i l ajuda d un vei al final vaig acabar trobant.

La meva hbitacio formava part d una casa que a la vegada formava part d una villa de 4 o 5 cases. A l entrar a la villa van apareixer 5 gossos deslligats i bordant, pero tambe movent la cua, aixi que no em vaig espantar massa tot i que feia impressio (despres vaig coneixer mes sobre aquests gossos, ja ho xplicare). Pero aixo almenys va servir perque sortis la marangely, la anfitriona, que simplement em v saludar, wm va indicar on era la hab i les claus i que si necessitava mes tovlloles li digues. Auesta raoidesa la vaig agrair perque desorrs de la caminata nomes tenia ganes de dutxarme i estirarme al llit. Amb tot plegat eren prop de les 13h.

Al entrar a l habitacio em vaig espantar una mica prque hk havia 5 llits i semblava que hi hagues d haver mes gent, pero no, era nomes per a mi, fins i tot amb vestidor i bany propis (si hagues llegit be la descripcioa airbnb aixo ja ho sabria…). El primer que vaig intentar fer, cpm sempre, va ser conectarme a internet, i sorpresa, la xarxa que m havien dit no apareixia. Com que estava mort de caçor i mort de cansament, ho vaig deixar per despres i em vaig estirar, quedant me adormit en menys de 10 minuts sense ni voler ho.

Em vaig despertar cap a les 15:30h degut a una corta pluma que queia, em vaig dutxar i vaig sortir a buscar la anfitriona ja que el WIFI seguia sense apareixer. No la vaig trobar, aixi que vaig anar fer la segona cosa que faig sempre, buscar l supermercat mes proper a google maps per cpmprar algo de menjar i de passada donar una volta per la zona.

Al baixar les escales de la habitacio ja van apareixer els  5 gossos que hi havia. La sorpresa va a ser que quan sortia de la villa tots em seguien, pensava que quan veiessin que marxava tornarien a casa, pero no, em continuaven seguint tots 5, fins i tot dos anaven enganxats a mi completament, a les cames. Jo les deia que no, cap a casa, pero res, tots en continuaven seguint. Al veure que ni cas doncs vaig pensar, be, sempre m ha agradt passejar gossos sense pietar los lligats i sabent que no s escapen, aixi que vaig continuar caminant direccio al super pero sense lanintencio d arribar hi, nomes per passejar una mica. Pero als dos minuts ja s estaven bordant amb tots els gossos de totes les cases, i com que no savia si algun tenia tambe la pirta oberta doncs vaig decidir de tirnar enrere. Pensava que m coataria, pero la sorpresa va ser que a la primera tots 5 em varen fer cas, simplement els vaig crisar i tots van venir, vaig començar a tirar cap a casa i tots darrere meu. Jobestava aljcinant, com podia ser que uns gossos que em coneixien de bomes 5 minuts em fessin tant de cas!

Quan ja quasi entravem alnpatibde la villa, va apereixer un cotxe que tambe semblava que volia entrar a la villa. Em va saludar i em va preguntar si necessitava algo, jo com sempre en aquests casos, em vaig posar a la efensiva i li vaig dir que ni, que tenia alla una habitacio llogada, iem va contestar que ell tambe i ue si necessitava algo li digues. Li vaig comentar que volia anar a comprar pero que wls gossos em seguien i que no sabia sibyancar la pirta perque no sirtissin i em va contedtar qe no, que ell els cridava perque jo pogues marxar. I aixi ho varem fer.

Quan no oortava ni 10 minuts caminant ja tornava a suar com un pollastre, la calor i la humitat eren terribles. No em veia capaç d arribar fins al super que em deia googlw maps, pero per sort, als 15 minuts dw caminar vaig trobar un colmado, com li deien alla, amb no massa coses pero suficient pels dos dies que havia de passar alla.

Quan vaig arribar a la casa, per la menys d una hora de caminada ja tornava a suar com un oollastre, la calor se m feia insoportable i el pitjor es que em deixava cansadissim. Nomes arribar em vaig tornar a dutxar i em vaig menjar uns macarrons ja preoarats que acabava de comprar, i entre aixo, el cansament i la calor, no eren ni les 18h que em vaig adormir fins ben be la una de la matinada.

Alndespertar me vaig mirar si per casualitat apareixia la xarxa wifi que deia ala descripciobde la casa, com era d esperar no apreixia i vaig seguor dormibt fins les 6 del mati.

Skip to content