Arribava el dia 24 de desembre, la.primera nit de Nadal que passaria fora de casa meva en tota la meva vida i la primera en que tots 8 departaments quedaven ocupats. El dia anterior havia estat arreglant una mica tots 3 departaments, doncs un d’ells fins feia poc l’utilitzava de magatzem, un altre encara no s’havia ocupat mai i el tercer feia un dia que li havien arreglat un munt d’humitats que tenia, doncs es va haver de canviar la tela asfàltica del sostre i pintar-lo de nou. Ara tocava acabar de netejar i deixar-los llests per aquell mateix dia al migdia.

Els 3 departaments es llogarien a dues famílies mexicanes però que vivien a EUA i venien a passar el Nadal amb els seus familiars. El familiar que vivia a Mèxic i que feia d’intermediari entre jo i els llogaters ja va venir un parell de setmanes abans a veure el lloc, i de fet li va agradar tant que aquell mateix dia ja va reservar 3 departaments per un total de 7 persones.

Ja que es quedaven per uns dies, els vàrem deixar llençols i tovalloles. Vaig aprofitar per escombrar les fulles del pati i cap a les 12:30h ja estava tot preparat. Suposadament, els 7 nous llogaters podien arribar cap a les 12h, però en veient que no arribaven vàrem trucar al senyor que feia d’intermediari. Ens va dir que el vol en el que venien s’havia endarrerit i que potser arribarien cap a les 15h. Com que jo havia d’anar a comprar li vaig dir que m’avisés abans per poder arribar, no li vaig dir que vingués ni res similar, però al cap de 15 minuts estava el senyor allà per recollir ell mateix les claus i així no fer-me esperar mes. Em va saber greu perquè semblava que el senyor havia vingut corrent, però la qüestió era que ja estava allà i jo ja podia oblidar-me’n.

Li vaig ensenyar els 3 departaments, li vaig explicar les coses bàsiques i li vaig donar les claus. Va quedar molt content de veure com havien canviat des del dia que els havia vist per primera vegada, doncs ara tots tenien aire condicionat i 2 d’ells fins i tot nevera. Així doncs, aquella mateixa nit de Nadal, tot i que jo no els veuria, tots 8 departaments quedaven ocupats per primera vegada. Havia estat un procés complicat i que havia tardat uns 8 mesos en arribar des que vaig pagar l’immoble, però finalment ja podia dir que ho tenia tot ple. Casa Nerea es quedava sense disponibilitat encara que fos per uns dies i el millor de tot era que semblava que havia fet una molt bona feina, doncs tot plegat s’havia llogat molt mes ràpid del que m’esperava i la reacció de la gent era sempre de certa sorpresa en veure lo bonic que havia quedat tot.

La feina feta ja donava els seus fruits.

Skip to content