Cap a les 8h em despertava només havent dormit 5 hores, però és que la llum del sol i la calor a mi ja em desperten.

Pel matí, mentre em prenia el cafè vaig reservar tot el transport des de l’hotel de Koh Samui a l’estació de tren de surat Thani ja que des d’allà agafaria el tren la nit del 22 al 23 per anar ja cap a Malàisia. L’opció que vaig trobar era força bona, doncs em passaria a rwcollir un taxi per l’hotel que em. Portaria al. Port de Bangla, d’allà el ferri fins al. Port de surat Thani i un autobús em. Portaria fins l’estació de tren, i tot poeta per 13€,, que després de mirar preus de ferris i taxis, aquest estava molt bé, de fet si tot això ho fes per lliure commi im esmentat sortiria per aquest preu, sinó algomes i tot.

I amb la feina ja feta, cap a les 12 vaig sortir a donar una vta amb la intenció d’anar cap a la platja i caminar per allà.

El carrer que donava a la platja estava a uns 700 metres de l’hotel, ja que tot i que l’hotel o estava a mes de 100 metres de la platja, no s’hi podia accedir per qualsevol lloc.

La platja era com totes les del Golf de Tailàndia, de sorra blanca, ben planes i palmeres. Aquesta tenia com entrades de sorra al mar, algo en curiós que no havia vist en lloc. Al llarg de la platja estava ple de restaurants, bumgalows i altresbars, doncs Chaweng beach és la zona amb més animació de Koh Samui.

Vaig caminar per la platja fins cap a les 13h que vaig tornar al carrer principal a investigar més la zona i veure si trobava algun lloc ambulant, o almenys restaurant se locals on dinar, ja que el. Dia anterior ja havia donat al restaurant de l’hotel, o sigui, de guarís, i això es algo que m’agrada ben poc.

Vaig trobar una dona que ni tan sols tenia moto o lloc ambulant, sinó una era ella asseguda a terra amb un a cistella amb ingredients i una dspecie de barbacoa amb un munt de pinxos de carn de tot tipus. Em va semblar bé, a més estava ple de locals, així que vaig decidir que comprria allà el dinar i Mel menjar-la a l’hotel.

Com que no sabia ni que feia ni com es deia res, li vaig demanar lo que estava preparant per una clienta, que crec que era pad Thai. A més vaig demanar dos pinxos de carn que semblava vedella, però n’hi havia bastanta en cada pinxo. Només com ho preparava ja era un espectacle, en un bol i amb dues pales anava picant i barrejant tots els ingredients. Fideus, tomàquet i altres verdures, Xile com no i algo de fruits secs, mentre els. Pinxos de carn és feien a la barbacoa. Se n’estava fent ja la boca aigua. Aixo si, em va costar 90 bats, mes que el dinar al restaurant de l’hotel, tot i que ara hi havia més menjar, doncs el pad Thai es més que l’arròs i em vaig demanar dos pinxos de carn.

Vaig tornar a l’hotel i allà m’ho vaig menjar. Com sempre estava molt bo i més la carn així feta a la barbacoa.

I cap a les 15h a fer la migdiada com portava fent cada dia des de que era al golf de Tailàndia.

A les 17h em vaig despertar, em vaig tornardutxr, em vaig prendre un altre cafè i vaig escriure el diari. Semblava que fes dos dies cada dia…

A les 18:30h vaig sortir i vaig anar directament a la platja, doncs tot i que des d’aquesta era impossible veure la posta de sol, si que volia veure com es feia fosc des d’allà.

Em va semblar que fins i tot hi havia més gent que pel matí, suposo que perquè la temperatura era mea soportable tot i que feia molta calor, segurament degut a la humitat.

Vaig caminar fins i tot més lluny del que havia caminar pel matí en direcció nord, cap al centre de Chaweng i on hi ha més animació mentre s’anava fent fosc. Tot i que no es veia el sol era prou bonic tot plegat.

Cap a les 20h vaig anar a una bar amb Terrassa a la platja a prendre una cervesa, que tot i que una chang costava 80 bats, el doble que al 7 eleven, de tan en tan està bé prendrela ben assegut al costat de la platja.

I després al 7eleven a comprar aigua i el sopar i cap a lhotel.

El sopar era lo de sempre, fideus deshidratats i aquesta vegada una espècie de pastís de poma com els que feien al McDonalds però de pinya i més bo.

Després de sopar vaig pensar que tot el transport que havia reservat per anar a l’estació de tren de Surat Thani 2 dies despres, no estava confirmat. Era la primera vegada que em passava i la veritat és que no li vaig donar cap importància. Però en aquell moment encara no tenia cap nou correu ni de la companyia ni de 12go.asia, l’intermediari.

I cap a les 12 vaig anar al llit a mirar una peli mentre em quedava adormit, cosa que no vaig tardar massa, de fet menys que el dia anterior.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: