Em vaig despertar cap a les 8h i l’Emma no hi era, doncs havia dormit enfadada a l’altra habitació i no havia tornat. Jo em vaig aixecar i com cada matí em vaig prendre el cafè mentre preparava les visites i altres temes relacionats amb Toronto i Dublin, doncs al cap de 5 dies ja marxava de Mèxic per acabar de donar la volta al mon, passant per les cascades del Niàgara i Dublin abans d’arribar a Barcelona. No sabia si ella encara estaria molesta però jo si ho estava encara una mica.

Cap a les 10 del matí ella va venir i semblava que ja no estava molesta per la meva negativa de la nit anterior.

Cap a les 12h em va dir d’anar a esmorzar a casa d’en Chicho i jo li vaig dir que no, la veritat és que no estava d’humor per anar enlloc. Li vaig dir que no volia, que tenia son i que aniria a dormir, i tot i que segurament no hauria anat a dormir, la veritat és que tenia una mica de son i després de dir-li allò doncs no em quedava mes remei que anar a dormir. Així que em vaig estirar i vaig estar mig mandrejant mentre ella anava a casa d’en Chicho primer i després es preparava per anar al viver.

Jo vaig dormir una mica, sobretot a partir de les 13h. Em vaig despertar a les 15h pensant que l’Emma ja no hi seria, doncs s’havia acomiadat de mi pocs minuts abans, però quan em vaig aixecar vaig veure que encara hi era tot i que ja estava esperant el taxi. Al cap de 10 minuts va marxar.

Jo em vaig aixecar, em vaig prendre un altre cafè mentre seguia amb els preparatiu de Canadà, Niàgara i Dublin, i cap a les 16:30h vaig anar a dinar. L’Emma m’havia deixat carn per fer-me tacos però no la vaig trobar, per lo que em vaig menjar pasta deshidratada i tostadas amb tonyina. Després em vaig estirar però ja sense adormir-me, doncs feia poc que m’havia despertat i per estrany que sembli ja no tenia prou son per dormir mes. Vaig començar a mirar una peli, força dolenta, fins cap a les 18h que va arribar l’Emma.

Vam estar comentant com li havia anat en el viver, quines comandes li havien fet i altres temes fins cap a les 19:30h que jo ja tenia gana una altra vegada, doncs tot i que no feia massa que havia menjat, en el global del dia la quantitat de menjar ingerida va ser molt poca, així que vam menjar el que hauria d’haver dinat, és a dir, els tacos de carn de porc enxilada i col. A mes, com sempre, tot plegat regat amb la salsa picant d’aguacate.

Després de sopar vam estar mirant la sèrie Ozark fins cap a les 23h. En aquest punt ja se m’havia passat completament el meu enuig per la seva poca cura amb els diners tot i que era un tema que em preocupava i que li seguiria recordant. Ella va anar a dormir i jo em vaig aixecar a prendre llet amb una mica de cafè mentre seguia preparant el meu pas per Canadà i després em vaig menjar els tacos que ens havien sobrat el dia abans.

Amb tot plegat eren quasi les dues de la matinada quan anava a dormir. L’Emma havia canviat d’habitació perquè tenia calor però després va tornar. No podia dormir de la calor que tenia, així que vaig posar l’aire condicionat al màxim i ja es va quedar mes tranquil·la tot i que finalment em vaig acabar adormint jo abans que ella, que va seguir mirant la sèrie. Realment hi havia nits en què es feia molt difícil dormir d’una tirada degut a la calor que feia.

Skip to content